De OSB is een school voor vmbo tot en met vwo.
De OSB is een school voor vmbo tot en met vwo. Open Schoolgemeenschap Bijlmer

ADVERTORIAL: Op weg naar de middelbare school

4 februari 2021 om 15:00 Onderwijs

OUDER-AMSTEL Nog maar een paar maanden en dan moeten groep 8-leerlingen een keuze maken voor een middelbare school. Een groot avontuur met nieuwe klasgenoten, docenten en vakken. Dat is spannend, zeker in deze tijd, maar vooral heel leuk! Hoe kies je de school die het beste bij je past? Kom kennismaken met de Open Schoolgemeenschap Bijlmer (de OSB)! 

TALENTEN De OSB is een school voor vmbo tot en met vwo. Bij de OSB doen we het allemaal net even anders. We bereiden je voor op je toekomst. We zien de school als een mini-maatschappij waar je ontdekt wie je bent en wat je kunt. Tijdens de tweejarige brugklas ontmoet je leerlingen van allerlei niveaus en achtergronden.

UITDAGEND In een stimulerende leeromgeving bereiden onze leerlingen zich voor op hun carrière in de moderne samenleving. We hebben een groot netwerk. Wat denk je van stagelopen in het AMC of een kijkje nemen in de Arena? Word actief in onze jongerenrechtbank! Haal een extra certificaat voor jouw toegang tot buitenlandse universiteiten en ontdek ons brede programma na schooltijd. 

Vanwege de coronamaatregelen is het bezoeken van scholen ingewikkeld. Kijk op www.openschoolgemeenschapbijlmer.nl voor de mogelijkheden om alsnog kennis te maken.

advertentie
advertentie