Afbeelding
Altin Kaftira

Gezellig Zomerfeest bij basisschool Het Kofschip

Onderwijs

OUDERKERK Bij basisschool Het Kofschip was het afgelopen vrijdag weer als vanouds: het schooljaar werd afgesloten met het traditionele Zomerfeest. Door Covid had dit de afgelopen 2 jaar niet plaats kunnen vinden. 

De weergoden waren het feest goed gestemd, het was heerlijk zomerweer en ouders, kinderen en leerkrachten genoten in een heerlijk zonnetje van een leuk programma, voorzien van een hapje en een drankje. Voor de kinderen was er flink uitgepakt met een aantal leuke spellen, springkussens, rodeo-stieren en nog veel meer. Uitgerust kon er worden met limonade, pannenkoeken en een ijsje toe. 

Directeur Maartje van den Heuvel reflecteerde in haar opening op het afgelopen jaar en bloemen waren er voor enkele jubilerende en afscheidnemende leerkrachten. Na een korte quiz die ouders en kinderen nog herkenden van de covid-jaren toen dit het digitale alternatief voor het feest vormde, kon er naar hartenlust gespeeld en bijgepraat worden terwijl een DJ zorgde voor de muzikale omlijsting. Het was al met al een zeer geslaagd en goed bezocht feest waarmee de traditie weer een goede voortzetting kreeg.

Afbeelding
advertentie
advertentie