Onkruid in de Molenwijk
Onkruid in de Molenwijk Anneke Buijs

Men schrijft ons: Onkruid Molenwijk

21 juni 2021 om 10:15 Opinie

DUIVENDRECHT Anneke Buijs doet een oproep aan de gemeente om eens iets aan het woekerende onkruid in de Molenwijk te doen.

Elk jaar rond deze tijd staan de grassen en distels wel een halve meter hoog in de Molenwijk en omgeving. Elk jaar rond deze tijd bel ik de gemeente om door te geven dat het zicht op de hoek van Van der Madeweg – Omgang belemmerd wordt door dit hoge gras. Over de Van der Madeweg rijdt redelijk veel verkeer en vanaf de Omgang kan men - door het hoge gras - op de kruising het aankomende verkeer niet meer zien. Dit geeft elk jaar weer een gevaarlijke situatie. 

De laatste 10 jaar bel ik de gemeente hier steeds over. Wordt het niet eens tijd dat de desbetreffende ambtenaar in zijn agenda zet dat begin juni het onkruid verwijderd moet worden en er geïnspecteerd moet worden waar het gras te hoog staat. Het zou fijn zijn als de gemeente daarop meteen actie onderneemt en daarmee niet wacht tot het najaar. 

Gemeente, denk en kijk even mee en voorkom ongelukken en laat onze buurt in aanzicht niet achteruit gaan. Wanneer nemen jullie nu actie op mijn melding? 


Anneke Buijs

Onkruid in de Molenwijk
advertentie
advertentie