Afbeelding
Mikis de Winter

Rondehoeploop van start

7 mei 2021 om 09:00 Overig

OUDER-AMSTEL De alternatieve Rondehoeploop is begonnen. Ieder moment in de maand mei is goed om de zeventien (17) kilometer of de vijf (5) kilometer te lopen. Deelnemers leggen hun eigen tijd vast met één van de populaire hardloopapps en vullen hun eindtijd in op www.rondehoeploop.nl. Onder de deelnemers worden diverse prijzen verloot.

Melvin Witteveen koos zondag 2 mei om 9.00 als starttijd voor zijn zeventien kilometer. Melvin: "Het was zonnig, en er waren mooie wolkenpartijen te zien. Daardoor kleurt het gras heel mooi groen. Dan is de Rondehoep op zijn mooist." Melvin liep met vier anderen, die kort voor of kort na hem startten vanwege de corona-regels. Op drie punten van de route had hij pijlen van karton opgehangen om de anderen de weg te wijzen. Na de race gaf Melvin aan iedereen een zelfgemaakte medaille (foto). "Het was mooi dat iedereen dit zo waardeerde", zegt Melvin die hardloopt bij het Amsterdamse Phanos en het Ouderkerkse La Rotonde.

Wie ook zin heeft om de Rondehoeploop te lopen, kan dit doen in de gehele maand mei. Welke routes en welke prijzen zijn er? Hoe werkt deelname precies? Kijk voor meer informatie op www.rondehoeploop.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie