Mantelzorg & Meer biedt gespreksgroepen en cursussen voor mantelzorgers

17 augustus 2022 om 09:50 Overig Deel je nieuws

Mantelzorg & Meer biedt in het jaar weer verschillende cursussen en gespreksgroepen voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel. In september starten de volgende bijeenkomsten:

5 september: Gespreksgroep psychische klachten: Voor mantelzorgers van een naaste met psychische problemen. De gespreksgroep biedt erkenning, herkenning, steun, tips en adviezen. Mantelzorgers kunnen hun ervaringen delen met anderen. De groep begint om 13.00 uur.

6 september: Gespreksgroep Levend Verlies: Deze gespreksgroep is voor naasten van mensen die, ineens of steeds een beetje meer, gezondheid inleveren. Deze gespreksgroep bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond om 19.30 uur.

7 september: Cursus ‘De Zorg de Baas’: Een cursus voor mantelzorgers die intensief zorgen voor een naaste en het moeilijk vinden om ‘de zorg de baas te blijven’. Deelnemers leren in deze cursus een balans te vinden en te herstellen. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en de eerste is op woensdag 7 september om 19.30 uur.

Gespreksgroepen en cursussen bieden herkenning, erkenning, steun, tips en adviezen. Deelnemers kunnen ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie. Want delen helpt, geven mantelzorgers aan. Deelname is kosteloos. Op de website, mantelzorgenmeer.nl staat het overzicht met gespreksgroepen en ander aanbod.                                                                                                                           

Wel graag aanmelden, dit kan via mantelzorgenmeer.nl / info@mantelzorgenmeer.nl of bel 020 5127250.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie