Sporthal Bindelwijk.
Sporthal Bindelwijk. Eric Hoenson/BDU

Verwarring over aanbesteding nieuwe horeca-exploitant in de Bindelwijk

23 maart 2023 om 14:00 Overig

OUDER-AMSTEL De gemeente Ouder-Amstel is een aanbesteding begonnen, waarin zij op zoek gaan naar een nieuwe exploitant voor de horeca gelegenheid in de Bindelwijk. Verwarrend, want er zit sinds januari een nieuwe exploitant in het pand.

Sinds medio januari exploiteert het ondernemerspaar Bert en Morena de horecagelegenheid in de Bindelwijk. Onlangs gaven zij aan grootste plannen te hebben voor hun nieuwe stek. ‘Het moet een plek worden voor iedereen. Een soort dorpshuis waar je zo binnen kan lopen”. Lees ook: Sportcafé wordt dorpshuis: ‘plek voor iedereen, van oud tot jong’.

FACEBOOK

Op de Facebookpagina van gemeente Ouder-Amstel wordt er met vraagtekens gereageerd op het bericht. “Klopt dit nieuws wel? Er zit net een nieuwe exploitant in die prachtige biljarts etc heeft aangeschaft!”, zo reageert iemand. En ander komt met het idee om een handtekeningenactie te beginnen om de huidige exploitanten in het gebouw te laten blijven.

De gemeente reageert zelf ook op de ophef: “Wij moeten dit als gemeente meervoudig onderhands aanbesteden. De huidige exploitant heeft ook de wens om te blijven en maakt onderdeel uit van de aanbestedingsprocedure”, zo laten zij weten.

NIET STOPPEN

Bert en Morena reageren ook op de kwestie: “De gemeente moet dit bericht posten omdat vanwege tijdgebrek geen aanbesteding is geweest wat volgens de regels vanuit Brussel verplicht is. Wij gaan ieder geval niet stoppen”, aldus de nieuwe horeca-exploitanten.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie