Afbeelding
Archief

Denktank Duurzaamheid: gemeente in gesprek met inwoners

30 maart 2023 om 07:00 Overig

OUDER-AMSTEL De gemeente is actief bezig om het duurzaamheidsbeleid van Ouder-Amstel te vernieuwen. Daarvoor willen zij in gesprek met inwoners van Ouder-Amstel. Welke ideeën, vragen en ambities hebben inwoners op het gebied van duurzaamheid? Daarvoor is de Denktank Duurzaamheid opgezet die actief meedenkt over het nieuwe beleid, maar ook over de invulling van onder andere de klimaatweek en duurzame buurt initiatieven.

Uit Ouderkerk aan de Amstel hebben zich naar aanleiding van een eerdere oproep een aantal vrijwilligers gemeld voor de Denktank. De gemeente wil ook graag in Duivendrecht aan de slag en zoekt nog ambassadeurs in Duivendrecht die willen meedenken en doen.

Een buurttuintje? Een pop-up Repair Café? Groene daken met uw buren? De Denktank Duurzaamheid komt een paar keer per jaar samen om te brainstormen over nieuwe duurzame initiatieven, het huidige duurzaamheidsbeleid, de invulling van de klimaatweek en meer.

Wie het leuk vindt om mee te denken of hier meer informatie over ontvangen, kan een e-mail sturen naar gemeente@ouder-amstel.nl onder vermelding van aanmelden Denktank Duurzaamheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie