Voorpagina Monumenten van Ouder-Amstel
Voorpagina Monumenten van Ouder-Amstel Cultuurplatform Ouder-Amstel

Monumenten van Ouder-Amstel, Blik op het verleden, zicht op vandaag

18 november 2023 om 07:30 Overig

OUDER-AMSTEL Het boek over de monumenten van Ouder-Amstel is weer te koop. De eerste en tweede druk waren een groot succes en bleken snel uitverkocht. Daarom is besloten een derde druk uit te brengen. 

In het boek komen alle monumenten van Ouder-Amstel in woord en beeld voor. Het is een bijzonder boek is geworden: Monumenten van Ouder-Amstel – Blik op het verleden, zicht op vandaag, met daarin de 39 rijksmonumenten en 27 gemeentelijke monumenten in de gemeente. Plus een aantal karakteristieke, beeldbepalende panden. Samen schetsen ze een prachtig beeld van de rijke, duizendjarige geschiedenis van Duivendrecht, Ouderkerk, Waver en de polders. De uitgave is een initiatief van het Cultuurplatform Ouder-Amstel. Het boek is samengesteld door de leden van de Werkgroep Cultureel Erfgoed.  

Het boek is voor 32,95 euro verkrijgbaar in Museum Amstelland en bij Boekhandel Sprey in Ouderkerk aan de Amstel en te bestellen via: info@cultuurplatformouder-amstel.nl of via het contactformulier op de website van het Cultuurplatform: www.cultuurplatformouder-amstel.nl. De prijs is exclusief verzendkosten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie