Afbeelding
Foto: Freepik

Altijd de juiste baan binnen bereik

6 februari 2024 om 11:15 Partnercontent

Met de kernwaarden persoonlijk, resultaatgericht en plezier, is BaanBereik hét full service uitzendbureau voor het leveren van professionals op ieder niveau. De dienstverlening van het beste uitzendbureau van Noord-Holland bestaat uit uitzenden, opleiden, werving & selectie en detacheren. Opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s. Werkzoekenden zijn er aan het juiste adres voor vacatures op ieder niveau. Variërend van een vacature voor management assistent, administratief medewerker en HR-manager tot een vacature voor autotechnicus, bouwplaatsmanager of assemblagemedewerker. Omdat BaanBereik vestigingen in Hoorn en Alkmaar én een uitgebreid netwerk heeft, vinden werkzoekenden er in de hele provincie Noord-Holland vacatures in allerlei dynamische vakgebieden. 

BaanBereik focust zich op banen binnen de Techniek, Office en Bouw. Tegenwoordig vinden ook professionals die op zoek zijn naar een functie binnen de Horeca, de Zorg en het Gemeentelijk Domein er hun droombaan. 

Werken in de bouw of de techniek
Wil jij werken in de techniek? Dat is een solide keuze, want er zijn allerlei redenen waarom je hiermee een goede stap voor je loopbaan zet. Werken in de techniek vraagt bijvoorbeeld om het toepassen van steeds weer nieuwe technologieën, het oplossen van problemen en om creativiteit. Daarnaast haal je veel voldoening uit een technisch beroep. Omdat je echt iets maakt, is het resultaat van werken in de techniek vaak direct zichtbaar. Door de werkzaamheden die jij verricht, worden dingen gebouwd, hersteld of verbeterd. Of je nu meewerkt aan een groot bouwproject, een bedrijfswagen repareert of machines en installaties onderhoudt. Verder is het aan te raden om te solliciteren op vacatures in de techniek omdat er veel vraag is naar gekwalificeerde professionals. Ook kun je vaak rekenen op een goede financiële beloning.

Aan de slag in de wereld van de office
Wil jij aan de slag in een ander vakgebied, namelijk op kantoor? Omdat dit een van de specialismen van BaanBereik is, vind je er een groot aanbod aan mooie kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een grote of een kleinere organisatie. Er zijn kantoorbanen voor zowel starters als ervaren professionals binnen de wereld van de office. Een van de aspecten die dit werk interessant maakt, is dat je op verschillende niveaus in allerlei branches kunt werken. Bij BaanBereik vind je bijvoorbeeld altijd de vacature voor een kantoorbaan die je op het lijf geschreven als je in het bedrijfsleven aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij een bedrijf in de techniek of de bouw. Je kunt daarbij denken aan vacatures voor medewerker orderdesk, service planner en administratief medewerker, maar ook aan vacatures voor allround officemanager, equipment planner en personeels- en salarisadministrateur.

Wil jij werken in Hoorn, Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland? Verdiep je dan snel in het uitgebreide vacatureaanbod van BaanBereik en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Grote kans dat jij binnenkort aan de slag kunt met jouw droombaan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie