Afbeelding
Shutterstock

Vind prachtige functies voor GZ-psychologen bij Joinuz

22 april 2021 om 15:44 Partnercontent

Ben je een door de wol geverfde GZ-psycholoog die op zoek is naar een nieuwe vaste baan? Wil je werken als zzp’er? Of ben je een startende professional die de opleiding tot GZ-psycholoog heeft afgerond en wil je werkervaring opdoen? Ongeacht in welke fase van je loopbaan jij je bevindt, vind je bij Joinuz tal van prachtige vacatures voor GZ-psychologen. Voor verschillende opdrachtgevers zoekt de eigenzinnige detacheringsorganisatie regelmatig psychologen met de specialismen Stemming en Angst, Volwassenen of Kind en Jeugd. Ook zijn er functies binnen de psychotherapie, ouderenzorg en klinische (neuro)psychologie. Daarnaast is het mogelijk om op basis van detachering in de zorg als GZ-psycholoog in de forensische psychiatrie te werken.

Adequate zorg

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog is een verdiepende opleiding die een afgeronde universitaire vooropleiding vereist, zoals een master psychologie, pedagogiek of gezondheidswetenschappen met de afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde. De werkgebieden van GZ-psychologen lopen daarom sterk uiteen. Een geregistreerd GZ-psycholoog behandelt cliënten met verschillende hulpvragen op het gebied van onder andere: problemen in de privésfeer, psychische stoornissen en psychosociale of psychiatrische problemen. Sluit dit perfect aan op jouw roeping en wil je mensen graag helpen?

Heb je zelfreflectie, beschik je over een groot doorzettingsvermogen, kun je goed zelfstandig werken en werk je ook graag samen met collega’s? Oriënteer je dan vandaag nog op een van de mooie vacatures, waarbinnen jij je dagelijks kunt inzetten om mensen adequate zorg te bieden.

Analytische instelling

Op het moment vind je bij Joinuz meerdere vacatures voor GZ-psycholoog, waaronder die voor GGZ behandelaar, teamleider en GZ-psycholoog bij justitie. Om aan de slag te kunnen, dien je over voldoende ervaring te beschikken. Het vereiste ervaringsniveau verschilt natuurlijk enorm per functie. Maar in de basis draait het om enthousiaste en proactieve BIG-geregistreerde GZ-psychologen met hart voor de zorg, die stevig in hun schoenen staan en over een behoorlijke dosis flexibiliteit beschikken. Hetzelfde geldt voor kennis van en ervaring met (neuro-)psychologische diagnostiek en met individuele- en groepsbehandeling. Uiteraard denk je graag mee over de nieuwe ontwikkelingen van het vak en heb je een analytische instelling.

advertentie
advertentie