Afbeelding
Photo by form PxHere

Startende beleggers in crypto, bereid je goed voor!

8 oktober 2021 om 10:54 Partnercontent

Cryptocurrency kopen in Nederland is nog nooit zo makkelijk geweest. Met tientallen exchange platforms waar je uit kunt kiezen is het voor elke type belegger mogelijk om direct te starten met beleggen. De Nederlandse brokers zoals Bitvavo en Bitcoinmeester zijn geregistreerd bij de Nederlandse Bank wat zorgt voor een betrouwbaar gevoel. Dit neemt niet weg dat het handelen in crypto niet zonder risico’s is. Het gevaar van een hack zorgt ervoor dat beleggers betrouwbare wallets behoren te kiezen, het liefste wallets die ook offline kunnen zijn. Ook zijn de koersen veel gevoeliger dan op de beurzen, en vooral jonge beleggers kunnen hierdoor de verkeerde (emotionele) keuzes maken.

Cursus cryptocurrency

Om je gedegen voor te kunnen bereiden op een succesvolle carrière als belegger in crypto kan het verstandig zijn om een Bitcoin crypto cursus te volgen. Dit bereid je voor op de vele nieuwe termen die je tegen zult komen en de manieren van het handelen in crypto. Door op de hoogte te zijn van de vele mogelijkheden die er zijn, kun je inspelen op ontwikkelingen in de verschillende sectors en zo rendementen behalen. 

Blijf altijd op de hoogte

Door het gebruik van crypto apps kan je altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen met betrekking tot jouw beleggingsportefeuille. De beste Nederlandse crypto apps zijn dan ook van de betrouwbare platforms zoals Bitvavo en Bitcoinmeester. Maar ook Binance heeft een zeer uitgebreide crypto app met veel extra’s zoals de optie tot staking, een manier om rendement te behalen op coins die je vast zet. Een soort spaarrekening. 

Handelen in crypto kan veel plezier, en rendementen opleveren, mits je het verstandig doet. Beleg nooit geld wat je niet kunt missen, en zorg dat je altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen omtrent jouw beleggingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie