Afbeelding
Foto door Marc filmfabrik23

Vakantie in Noord-Holland: Wat is jouw perfecte vakantieplaats?

8 juli 2022 om 07:23 Partnercontent

Noord-Holland is een lange provincie, dat betekent natuurlijk veel kust en veel strand. Logisch is het dan ook dat er veel badplaatsen zijn, vraag is natuurlijk wat dan jouw perfecte vakantiebestemming is. Eén ding is in ieder geval zeker: een vakantie in Noord-Holland is een goede keuze wanneer je wilt gaan voor die volle relax modus.

Beeld het je in.. die voetjes in het zand, het gesuis van de golven tegen de kustlijn en die warme zon op je gezicht: klinkt wel als iets waar je van zou kunnen genieten, niet? Veel badplaatsen in Noord-Holland zijn erg populair, je bent hoogstwaarschijnlijk al meerdere keren bij Zandvoort, Egmond aan Zee of Callantsoog geweest. Dit zijn voorbeelden van plaatsen waar je wellicht liever niet wil zijn, ondanks haar pracht en praal. Drukte in je vakantie is niet waar je voor komt natuurlijk.

Een ideetje!

Bezoek een duindorp. Ietsje verder van de kust, net zo prachtig. Waar moet je dan zowel aan denken, vraag je je waarschijnlijk af. Ik vertel het je! Achter de duinen, in de mooie natuur, ligt Schoorl verstopt. Een van de pareltjes van Noord-Holland. Ga je naar een vakantiehuis in Schoorl, dan kun je het volgende verwachten:

Natuur om te ontdekken

Mountainbikend, te voet of op de gewone fiets: Schoorl is echt de place-to-be als je het hebt over natuur ontdekken. Met zo’n zestig kilometer aan paden om te bewandelen, kom jij met je mede vakantiegangers wel aan je beweging. Daarnaast kom je veel mooie plaatjes tegen, de natuur in Schoorl is zeker de moeite waard.

Voor de echte avonturier is deze plaats helemaal een leuke vakantiebestemming. Er zijn hier een aantal mountainbikeparcours te vinden waar ervaring wel een fijne bijkomstigheid is. Alleen echte waaghalzen gaan dit avontuur aan.

Nog dichterbij zee?

Petten aan Zee, een echte badplaats in Noord-Holland waar jij en je gezelschap ook zeker kunnen komen om te genieten. Deze badplaats is in 2016 vernieuwd: nieuw zand, nieuw strand en een vernieuwd duingebied.

Petten aan Zee is al bekend, maar nog relatief rustig vergeleken met andere badplaatsen in Noord-Holland. Door het vernieuwen van het strand, is het een schoon en nette plek om te relaxen in zon. Kom jij met het gezin, je partner of je hele familie? Petten is een leuke plek voor jong en oud!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie