Afbeelding
Shutterstock

Direct goud kopen of verkopen in Amsterdam

Partnercontent

Ben je op zoek naar een plek om goud te kopen of juist te verkopen in Amsterdam? Bij Goudpensioen kun je terecht voor het kopen van goud en bij Zilver Goud Amsterdam voor het verkopen van je goud in Amsterdam.

Punten om op te letten bij de aanschaf van een bar of munt

Als je van plan bent om je geld om te gaan ruilen voor goud, dan is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Ten eerste is het van belang om naar de zuiverheid van het goud te kijken. Bij de aanschaf van een goudbaar is de zuiverheid meestal 24 karaat. Als we het hebben over gouden munten dan kunnen deze een zuiverheid hebben tussen de 22 en 24 karaat. Nadat de zuiverheid is gecontroleerd, wordt de waarde van het stuk goud berekend. Naast de hoeveelheid puur goud die het stuk munt bevat, wordt de goudwaarde ook bepaald door de grootte van de oplage. Bepaalde munten kunnen een extra waarde hebben vanwege de gewildheid bij verzamelaars. Bij het kopen van goud in de vorm van een bar is het belangrijk om erop te letten dat het goud is geproduceerd door wereldwijd erkende producenten. Vervolgens kan er worden overgegaan op de transactie waarbij je kunt betalen met online bankieren. Maak de keuze tussen een beveiligde verzending naar je thuisadres of haal het goud persoonlijk op in de winkel.

Ruil je stukje edelmetaal om voor contante Euro´s

Wil je graag van je stukje edelmetaal af en ben je op zoek naar een adresje om je goud te verkopen in Amsterdam? Zilver Goud Amsterdam helpt je bij het omwisselen van je goud naar euro´s voor een eerlijke prijs. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kunnen de experts binnen enkele ogenblikken vertellen wat voor soort goud je in huis hebt en wat de huidige waarde van je sieraden, bar of munten is. Zo krijgen oude sieraden weer een nieuwe bestemming en de baren of munten van goud weer een nieuwe eigenaar. Bovendien zit je na de taxatie nog nergens aan vast en worden er geen kosten in rekening gebracht. Zo kun je er nog rustig over nadenken of dit het juiste moment is om je goud te verkopen. Stel ook gerust al je vragen en spreek eventuele twijfels uit. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken wat betreft de verkoop van je goud. Wanneer je akkoord geeft voor de transactie kun je ervoor kiezen om het bedrag contant in ontvangst te nemen of te laten storten op je bankrekening. Maak een afspraak bij de winkel voor een beveiligde overdracht van je goudbaar, gouden munten of sieraden en sta binnen mum van tijd weer buiten met cash.

advertentie
advertentie