Afbeelding
Foto Unsplash

Ideeën voor een prachtig feest in omgeving Amsterdam

17 januari 2023 om 10:15 Partnercontent

Iedereen heeft wel eens een feest waarbij er grootst moet worden uitgepakt. Of het nu een verjaardag is, een bruiloft, een zoveel jarig huwelijk of een prachtig Kerst- of Paasdiner voor de hele familie, er is altijd wel een reden om een groot feest te vieren. In dit artikel geven we een aantal ideeën voor een feest dat jij kunt organiseren voor al je vrienden, kennissen en familie in de omgeving Amsterdam.  

Idee #1: Zoek een mooie fotolocatie
De mooiste herinneringen moet je natuurlijk kunnen vereeuwigen op de foto. Het voordeel van zaalverhuur Amsterdam is dat je er vaak een prachtige plek hebt om ook foto’s te maken. Natuurlijk wil je aan het einde van een mooi feest een foto aan de muur hebben hangen om dagelijks nog eens naar al je geliefden te kijken. Kies dus voor een prachtige locatie van waar je mooie foto’s kunt maken en kunt genieten van een prachtige dag. 

Idee #2: Boek een zaal met drankjes en heerlijke diners
Voor de feestlocatie is het uiteraard belangrijk om op zoek te gaan naar een plek met de juiste apparatuur, luxe tafels, stoelen en een gezellig bar waar alles te verkrijgen is. Een prachtige feestzaal kun je huren via zaalverhuur. Hoe beter de locatie, hoe beter de beleving van zo’n feest uiteindelijk zal zijn. Zoek vooral een locatie die bij jou past, waar je echt kunt genieten van de luxe van zo’n plek. Het voordeel van in de omgeving Amsterdam is dat je er heerlijk kan eten en drinken. Het is jouw dag, dus er mag flink uitgepakt worden. Voor elke ontmoeting, feest, bruiloft of vergadering zijn er de passende plekken. 

Idee #3: Zorg voor een originele tint aan je feest
Het is altijd een leuke herinnering om een originele draai te geven aan je feest. Ben jij iemand die heel erg van ijsjes houdt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen om een echte ijscoman te bestellen die op zijn fiets ijsjes brengt aan de hele groep. Hou je juist heel erg van vis, dan is het ook mogelijk om een visfiets te bestellen voor op jouw locatie.

Idee #4: Ga met z’n allen uit z’n dak
Het is natuurlijk erg belangrijk om te denken aan het vermaak van de gasten. Of je kiest voor een disc jockey (dj) of een klassiek trio met cello, viool en bas, hangt natuurlijk helemaal af van jouw smaak. Maar je wilt natuurlijk dat je gasten het naar hun zin hebben: hoe leuker de muziek, hoe meer je zult zien dat je gasten zich vermaken. Zelfs de stijfste ‘hark’ in de familie wordt gezellig met leuke muziek.

Idee #5: Laat je gasten ook iets doen
Niet alleen hoef jij jouw gasten te vermaken, je kunt jouw gasten ook opdragen om voor een beetje vermaak te zorgen. Een bruiloft, maar ook een jubileum, kan natuurlijk opgevrolijkt worden met stukjes, speeches en het heffen van het glas. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van mooie foto’s van een lang en gelukkig huwelijk, maar ook het vertellen van verhalen aan elkaar uit lang vervlogen tijden.

Idee #6: Sluit je feest af met een klapper op de vuurpijl
Om af te sluiten is het natuurlijk belangrijk om je locatie in de buurt van Amsterdam met een kers op de taart te verlaten. Na een kop koffie en een lekker gebakje kan je siervuurwerk en sterretjes aansteken, of je kiest voor het oplaten van ballonnen of wenslichten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie