PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Ouder-Amstel

Ouderkerks bandlid blij met ruimte voor talent in P60 Lab; ‘We speelden voor het eerst weer in volledige bezetting’

Podiumkunsten
Foto: Shiva Jabandeh
3 mrt. 2021, 16:00
Bjarn van den Berg van Het Verbondt. "We hebben ons debuutnummer zaterdag voor het eerst in volledige bezetting kunnen spelen."
Bjarn van den Berg van Het Verbondt. "We hebben ons debuutnummer zaterdag voor het eerst in volledige bezetting kunnen spelen."
AMSTELVEEN/OUDERKERK

P60 in Amstelveen is zaterdag gestart met het P60 Lab. Het poppodium biedt daarmee acht talentvolle acts uit de regio de mogelijkheid om een dag lang te repeteren en om video-opnames te maken in de grote zaal. Ze kunnen zo in een tijd waarin bijna alles stil ligt vanwege de coronamaatregelen toch aan hun muzikale carrière werken. Ze mogen daarbij gratis gebruik maken van de technici, het camerasysteem en de geluid- en lichtinstallatie van P60. De band Het Verbondt beet zaterdag het spits af. De groep gebruikte de gelegenheid om live-opnames te maken van het debuutnummer ‘Dan breekt de hel los.’ ‘’Een superleuk initiatief van P60 om deze kans te bieden,” aldus de uit Ouderkerk afkomstIge bassist/zanger Bjarn van den Berg.

P60 daagt de artiesten met het P60 Lab uit om hun creativiteit te laten zien. Ze mogen daarbij zelf bepalen op welke wijze ze de aangeboden middelen willen gebruiken. ‘’Vanwege de coronamaatregelen is P60 momenteel gesloten en we zijn daarom op zoek gegaan naar een mogelijkheid om de grote zaal toch een functie te geven in deze tijd. Omdat talen..

Deel dit artikel via: