De Amstelveense wethouder Herbert Raat (links en op het wandscherm) bij de uitreiking van de oorkonde tijdens het VVD-congres.
De Amstelveense wethouder Herbert Raat (links en op het wandscherm) bij de uitreiking van de oorkonde tijdens het VVD-congres. VVD

Oorkonde voor VVD Amstelveen/Ouder-Amstel om ledengroei

25 november 2019 om 15:00 Politiek

AMSTELVEEN De VVD Amstelveen/Ouder-Amstel heeft van het nationale VVD-partijbestuur een oorkonde gekregen vanwege de aanzienlijke ledengroei in Amstelveen en Ouder-Amstel. De oorkonde werd zaterdag uitgereikt op het partijcongres in Arnhem.

De meeste politieke partijen kampen met een terugloop van het aantal leden, maar dat is bij de VVD in Amstelveen en Ouder-Amstel geenszins het geval. In een jaar tijd is het aantal lokale leden gegroeid van circa 250 naar bijna 400. De nationale partijtop is daarmee zeer in z'n nopjes.

De Amstelveense VVD-wethouder Herbert Raat ontving de oorkonde uit handen van landelijk partijvoorzitter Christianne van der Wal-Zeggelink. Ook premier Mark Rutte feliciteerde de afdeling Amstelveen/Ouder-Amstel met de goede resultaten. Volgens Raat is het succes vooral te de danken aan bestuursvoorzitter Claudio Mancinelli, die geldt als de motor van een succesvolle ledencampagne die de afdeling enkele jaren geleden is begonnen. "Hij steekt er veel tijd en energie in en zijn aanpak is bijzonder succesvol gebleken. Deze oorkonde komt eigenlijk aan hem toe."

advertentie
advertentie