Sluisplein
Sluisplein Gemeente Ouder-Amstel

Inloopavond herinrichting Sluisplein

Politiek

OUDERKERK De gemeente houdt maandag 19 september tussen 19.30 en 21.00 uur in het gemeentehuis een inloopavond over de herinrichting van het Sluisplein.

De gemeente Ouder-Amstel wil de inrichting van het Sluisplein veranderen. Afgelopen juni is er een startoverleg geweest met een vertegenwoordiging van de ondernemers en direct aanwonenden. Het doel van het startoverleg was het ophalen van informatie over de huidige situatie, wat gaat goed en wat gaat niet goed en welke aandachtspunten moeten meegenomen worden bij het opnieuw inrichten van het Sluisplein.

ONTWERPEN Op basis van de aangedragen wensen en ideeën bij het startoverleg, in combinatie met de resultaten vanuit de verkeersanalyse, heeft de gemeente twee ontwerpvarianten laten uitwerken. Deze kunnen tijdens de inloopavond bekeken worden. Er is gelegenheid om vragen te stellen en/of opmerkingen door te geven. Wie naar aanleiding van de inloopavond aanvullende vragen of opmerkingen heeft, kan deze tot en met maandag 03 oktober sturen aan gemeente@ouder-amstel.nl.
 

advertentie
advertentie