Wethouder Victor Frequin (rechts) kreeg een toelichting op de plannen voor Entrada van Reinout Huisman, Ton Vaags en Steven Zeeman van ontwikkelaar Life Europe en Tessa Ruijs en Serge van Donkelaar van de gemeente.
Wethouder Victor Frequin (rechts) kreeg een toelichting op de plannen voor Entrada van Reinout Huisman, Ton Vaags en Steven Zeeman van ontwikkelaar Life Europe en Tessa Ruijs en Serge van Donkelaar van de gemeente. Gemeente Ouder-Amstel

Nieuwe wethouder Victor Frequin op eerste werkbezoek bij Entrada

9 februari 2023 om 16:20 Politiek

DUIVENDRECHT Victor Frequin (VVD), de nieuwe wethouder van Ouder-Amstel voor ruimtelijke ordening, wonen en gebiedsontwikkeling is begonnen in zijn nieuwe functie. Hij bracht op woensdag 8 februari zijn eerste werkbezoek aan kantorengebied Entrada bij metrostation Van der Madeweg, waar woningen gepland zijn.

Zijn bezoek was ter voorbereiding op de commissiebehandeling van de stedenbouwkundige visie voor dit gebied, die vanavond plaatsvindt. De gemeenteraad neemt 23 februari een besluit over vaststelling van de stedenbouwkundige visie. Dit plan is in participatie met omwonenden tot stand gekomen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie