v.l.n.r. vice voorzitter Car Gribnau, voorzitter Jos Bramer en wethouder
Barbara de Reijke op het tennispark.
v.l.n.r. vice voorzitter Car Gribnau, voorzitter Jos Bramer en wethouder Barbara de Reijke op het tennispark. Gemeente Ouder-Amstel

Gemeente en Tennisclub sluiten nieuwe huurovereenkomst af

18 februari 2022 om 11:30 Verenigingen

OUDERKERK De gemeente en Tennisclub Ouderkerk (TCO) hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten. Wethouder sport Barbara de Reijke en voorzitter van TCO Jos Bramer ondertekenden donderdag 17 februari de nieuwe huurovereenkomst. Met deze nieuwe overeenkomst kan de tennisvereniging de komende 15 jaar gebruik blijven maken van het sportpark Zuidermeer.

CLUBHUIS De ondertekening vond plaats op het tennispark aan de Holendrechterweg waar op dit moment het clubhuis wordt verbouwd. De tennisvereniging staat ook zeker niet stil en investeert in goede faciliteiten voor de leden en gasten op het park. Eind maart begint het tennisseizoen weer en dan hoopt het bestuur de leden te verwelkomen in het verbouwde clubhuis. 

“We zijn heel blij met de nieuwe huurovereenkomst en de ondersteuning van de gemeente. Hierdoor kunnen we ook investeren en verduurzamen. We kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen.” aldus Jos Bramer. 

Wethouder Barbara de Reijke is ook blij met de overeenkomst. “Wij hebben een mooie tennisvereniging in onze gemeente. We zijn ook blij met de inspanningen die de vereniging doet om een bijdrage te leveren aan de gezondheid. Dat ze zich bijvoorbeeld inzetten om het roken te verminderen. Dit willen we als gemeente van harte ondersteunen. Een nieuwe huurovereenkomst geeft inwoners de mogelijkheid om te blijven tennissen in onze gemeente. Sporten en bewegen is ontzettend belangrijk. En gelukkig hebben we veel mooie sportverenigingen en een fijne omgeving om buiten te bewegen voor jong en oud.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie