Tuinpark Ons Lustoord
Tuinpark Ons Lustoord amsterdam.nl

Tuincomplex Ons Lustoord 100 jaar viert honderdjarig bestaan

Verenigingen

DUIVENDRECHT Tuinpark Ons Lustoord bestaat dit jaar 100 jaar. Dat is een feestje waard. Daarom hebben de tuinders een Fancy Fair ingepland, op vrijdag 5 augustus, zaterdag 6 augustus en zondag 7 augustus. 

Om 100 jaar te worden is er door veel mensen binnen de vereniging allerlei dingen gedaan. Daarom zijn ze op zoek naar zo veel mogelijk leden die in de laatste 100 jaar een tuin hebben gehad op Ons Lustoord. 

“Bent u een ex-tuinder of kent u iemand die een ex-tuinder is van Ons Lustoord, laat dit dan weten. Alle ex-tuinders worden uitgenodigd om op de zondag van de Fancy Fair langs te komen”, zegt de organisatie. “U kunt dan veel andere tuinders van vroeger zien en spreken. U krijgt een hapje en een drankje aangeboden en er zullen herkenbare dingen zijn op de Fancy Fair. Bijvoorbeeld: oliebollen, een schiettent, Een Rad van Fortuin en natuurlijk een buitenbar.”

Voor meer informatie of aanmelden, stuur een mail naar met naam, adres, oude tuinnummer,  telefoonnummer en emailadres aan reunie2022onslustoord@gmail.com. Wie liever een briefje schrijft, kan dit sturen naar: Tuinpark Ons Lustoord, Verbindingsweg 1, 1114 BG Amsterdam-Duivendrecht.

Bellen mag ook. Bel dan met Ina op nummer 06-23 24 64 32.

advertentie
advertentie