Afbeelding
Archief BDU

Het klaverjasseizoen gaat weer beginnen bij De Drieburg

Verenigingen

OUDERKERK Klaverjasvereniging De Drieburg kan, na Covid en het deelseizoen vorig jaar, eindelijk weer los. Vele leden hebben er naar uitgezien. Geen sociaal isolement meer, maar dan toch weer langzaam beginnen. En wel op dinsdag 23 augustus om 19.30 uur in het Dienstencentrum Coherente, Diederick van Haarlemstraat 3.

De leden klaverjassen elke dinsdagavond van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. De contributie bedraagt 2,50 euro, waarvan de vereniging 0,50 eurocent moet afdragen aan Stichting Coherente voor de zaalhuur. De vereniging is altijd en in het bijzonder nu op zoek naar nieuwe seniorleden van 55+.
Voor leden wordt er wekelijks gekaart in competitieverband en is er elke derde dinsdag van de maand prijsklaverjassen. Met Pasen en Kerst is er voor ieder lid een heerlijk Paas- of Kerstbrood met een pakje roomboter en de bekende fles wijn en met Kerst verder een doos Martinez bonbons en een slagersbon. Aan het eind van het seizoen, medio juni, is er dan het gebruikelijke afsluitende diner met vis-en vleesgerechten. Dit alles voor de lidmaatschapsprijs van 2,50 euro per week.

De klaverjasvereniging hoopt alle bestaande leden op 23 augustus weer te mogen begroeten. Zaal open vanaf 19.00 uur. “En hopelijk dan ook een aantal nieuwe leden. De eerste avond mag u dan kosteloos uitproberen en de sfeer proeven”, aldus het bestuur.  

advertentie
advertentie