Lotenverkoop aan de deur.
Lotenverkoop aan de deur. Grote Clubactie

Twee verenigingen uit Ouder-Amstel vanaf zaterdag op pad voor Grote Clubactie

21 september 2023 om 11:21 Verenigingen

OUDER-AMSTEL Dit jaar doen twee clubs in de gemeente Ouder-Amstel mee aan De Grote Clubactie. Het gaat om Dance Centre Duivendrecht en IJsclub De Amstelbocht uit Ouderkerk. Dat heeft de organisatie van de actie bekendgemaakt. Door middel van lotenverkoop kunnen deelnemende verenigingen extra inkomsten ophalen voor hun organisatie. Leden van beide clubs in Ouder-Amstel gaan vanaf zaterdag op pad om loten te verkopen.

Voor 3 euro per lot kunnen deelnemers aan de loterij een club bij hen in de buurt steunen. 80 procent van de verkoopprijs van de loten, is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.

MOOIE PRIJZEN

Deelnemers steunen met met het kopen van loten echter niet alleen de vereniging, maar maken zelf kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

CLUBGEVOEL

Directeur Frank Molkenboer van de Grote Clubactie is trots dat in het heel land weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. “Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoel.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie