Voorbereidende werkzaamheden bij Hoger Einde-Zuid.
Voorbereidende werkzaamheden bij Hoger Einde-Zuid. Bouwcombinatie brug Ouderkerk

Weekendafsluiting afslag N522 naar Hoger Einde-Zuid

28 november 2021 om 11:30 Verkeer en vervoer

OUDERKERK In het weekend van vrijdagavond 10 december (21.30 uur) tot en met maandagmorgen 13 december (06.00 uur) wordt op de N522 ter hoogte van de brug Ouderkerk Hoger Einde-Zuid afgesloten voor alle verkeer. Dit om de nieuwe rijbaan en het tijdelijke fietspad aan de oostzijde te kunnen maken en de nieuwe verkeerslichten te kunnen plaatsen. Na dit weekend zijn er twee rijstroken beschikbaar voor het gemotoriseerd verkeer en een tweezijdig fietspad aan de oostzijde van Hoger Einde-Zuid.

Tijdens de werkzaamheden kan gemotoriseerd verkeer niet afslaan om via Hoger Einde-Zuid naar de Dorpsstraat te rijden. Daarvoor moet worden omgereden via de Jacob van Ruisdaelweg en Koningin Wilhelminalaan. Fietsers richting Amstelveen dienen af te stappen om via Hoger Einde-Zuid en het voetpad over de brug op de Amstelzijde te komen. Oversteken naar het fietspad langs de N522 is dit weekend alleen mogelijk aan de westzijde van de brug. 

Informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.noord-holland.nl/brugouderkerk en in de bouw app van de aannemer: N522 BOK.

advertentie
advertentie