Afbeelding
De Voerkraam

Voerkraam stopt als dierenwinkel en gaat verder met Aboriginal Art

19 augustus 2020 om 07:00 Winkels

OUDERKERK Dat de Voerkraam, de dierenwinkel in de Kerkstraat, stopt zal misschien voor velen een donderslag bij heldere hemel zijn, en voor eigenaren Guus en Mieke eigenlijk ook nog wel. Voor velen is het al ruim 23 jaar een vertrouwde winkel, de eerste 6 jaar als spijkerbroekenwinkel en nu al weer 17 jaar als dierenwinkel.

Guus Overkamp: "Vanaf het begin hebben we altijd een punt op de horizon gehad: later gaan we iets doen dat we echt leuk vinden. Zoals in het begin van elk jaar hebben we ons de vraag gesteld wat ons plan huidig jaar zou zijn. En net als elk jaar kwamen we tot de conclusie dat we hetgeen we doen nog te leuk vinden. Diegenen die ons wat beter kennen weten dat ik al ruim 20 jaar een verwoed verzamelaar ben van Australische Aboriginal Art. Hier je broodwinning van maken hebben we steeds uitgesteld omdat het contact met onze huidige klanten te leuk is en inkomsten vanuit de kunst genereren een stuk onzekerder is. Maar nu alles veranderd is en alle zekerheden niet meer zo zeker zijn, kiezen wij nu voor iets dat ons heel vrolijk stemt: de passie voor Aboriginal Art."

"Langs deze weg willen we al onze trouwe klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen en de gunning. En hopelijk kunnen we u enthousiasmeren voor de Aboriginal Art. Vanaf heden geven wij hoge kortingen op non-food artikelen."

De heropening staat gepland in oktober.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie