Kippenrookworst.
Kippenrookworst. Keurslager Stronkhorst

Stronkhorst ontvangt goud voor kippenrookworst

Winkels

OUDERKERK Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar de kippenrookworst van Wim Stronkhorst is bijzonder. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring werd er door een vakjury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan de Keurslager in Ouderkerk zeggen dat ze het predicaat ‘Goud’ hebben gekregen.

Al jarenlang, ook dit jaar, ontvangt Stronkhorst goud voor de varkensrookworst. “Een heerlijke rookworst, al merkte ik dat sommige klanten geen varkensvlees willen eten”, zo vertelt hij. De kippenrookworst is nu drie jaar in het assortiment en werd voor het eerst ingestuurd naar de keuring. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. “Zelf weten wij natuurlijk hoe lekker de rookworst is, maar goud betekend meer. Goed op smaak, geen luchtbellen, geen E-nummers, puur vlees en een lekkere rooksmaak”, vertelt Stronkhorst. 

PROEVEN Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van maandag 12 tot en met zaterdag 17 oktober de tweede rookworst gratis. Deze actie geldt voor de varkens, rund-en kippenrookworst. Het seizoen is daarmee officieel geopend.

advertentie
advertentie