Rob Wagner: 'Er komt nog meer keus!'
Rob Wagner: 'Er komt nog meer keus!' Plus Wagner

PLUS Wagner gaat verbouwen

17 oktober 2020 om 07:00 Winkels

DUIVENDRECHT PLUS Wagner gaat verbouwen. Het is al weer 6 jaar geleden dat PLUS Wagner verbouwd is. De winkel is toen flink vergroot en gemoderniseerd. Nu anno 2020 wordt de PLUS weer een stukje groter. Het voormalige stomerijpand wordt bij de winkel getrokken.  De vleeswaren/kaasafdeling is al zeer recent gemoderniseerd en ‘borrelgemak’ is toegevoegd.

MEER KEUS Nu is het de beurt aan met name de groenten- en kruidenierswarenafdeling. De groenten-afdeling wordt vergroot met een 8 meter presentatiestelling en het assortiment wordt verder uitgebreid. Rob Wagner: “Bij de kruideniersafdeling hebben wij een assortimentsoptimalisatie gedaan. Diverse productgroepen worden uitgebreid en er komen extra stellingmeters bij. Er komt dus nog meer keus!”

VERBOUWING De bouwwerkzaamheden aan de PLUS zijn op de achtergrond al begonnen. “Vanaf zondag 25 oktober gaan we in de winkel al een beetje aan het werk. De diepvriesafdeling en wat stellingen daar in de buurt worden dan tijdelijk iets verplaatst om de bouwploeg ruimte te geven om in de voormalige stomerij aan het werk te gaan”, vertelt Wagner. “Vrijdag 6 en zaterdag 7 november houden wij uitverkoop van een aantal versgroepen. Zaterdag 7 november om 17.00 uur gaat de winkel dicht en op donderdag 12 november om 08.00 uur gaat deze verbouwd en heringericht weer open. Dit kan niet anders omdat wij de gehele lay-out van de kruidenierswarenafdeling moeten veranderen. Zondag, maandag, dinsdag en woensdag zijn wij samen met bouwpartners en leveranciers volop bezig om de winkel opnieuw in te richten.”

NIEUWE OPENINGSTIJDEN Verder wijzigt PLUS Wagner de openingstijden per donderdag 12 november. De nieuwe openingstijden zijn: 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie