De verlichte Berenparade in het Stadshart.
De verlichte Berenparade in het Stadshart. Stadshart Amstelveen/Sven Verbruci

Verlichte beren en Winter Village in Stadshart Amstelveen

6 december 2023 om 14:30 Winkels

AMSTELVEEN In Stadshart Amstelveen vindt momenteel weer de Berenparade plaats met vijftien prachtig verlichte beren. Zaterdag 2 december gaat op het Stadsplein tevens het Winter Village van start met een ijsbaan en een foodplein. Stadshart Amstelveen verandert zo tot en met 7 januari (de laatste dag van de kerstvakantie) in een heus ‘winter wonderland’. 

De vijftien verlichte beren die in het winkelcentrum staan, vertegenwoordigen diverse beroepen: van kok en ober tot politieagent en schoonmaker. Ook is de imposante 5 meter hoge grote beer weer terug. Die prijkt dit jaar op het Buitenplein bij McDonald’s. Op het Binnenhof is een speciaal podium opgetrokken met meerdere beren, waarmee een echte kerstsfeer in het winkelcentrum wordt gecreëerd. 

Bij Winter Village zijn bezoekers van 2 december tot en met 7 januari welkom. Schaatsen is tegen betaling mogelijk op de ijsbaan. Bezoekers kunnen daarnaast samen met familie en vrienden genieten van traditionele winterse versnaperingen, zoals chocolademelk met slagroom, glühwein en erwtensoep. Ook vinden weer allerlei activiteiten p de ijsbaan plaats waaronder ontmoetingen met ijsprinsessen en Paw Patrol, curlingcompetities en discoschaatsen. Zie de volledige agenda en de openingstijden op wintervillageamstelveen.nl


Een eerdere editie van Winter Village op het Stadsplein in Amstelveen. - Foto: Gemeente Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie