Ron Blaauw maakt hoogwaardige rijsttafels en meer die aan huis bezorgd worden.
Ron Blaauw maakt hoogwaardige rijsttafels en meer die aan huis bezorgd worden. PR
ADVERTORIAL

Chocoladefondue à la Ron Blaauw voor een geweldige Valentijn thuis

Zakelijk

CULINAIR In de huidige coronatijd kan er helaas niet in restaurants gegeten worden. En afhalen is onder de witte sneeuwdeken ook al niet meer zo prettig. Ron Gastrobar van Ron Blaauw is de oplossing. Zij maken hoogwaardige rijsttafels en meer die aan huis bezorgd worden. Culinaire hoogstandjes gewoon aan de eigen eettafel!


EENVOUDIG Chef-kok Ron Blaauw, ook bekend van televisie, besloot een aantal jaar geleden de boel om te gooien. Hij opende een eenvoudiger restaurant, Ron Gastrobar. Hij leverde er zijn sterren voor in, maar wist met het nieuwe restaurant binnen enkele maanden weer een Michelinster te verkrijgen. In 2015 volgde restaurant Oriental in Amsterdam en in het voorjaar van 2016 opende hij een Indonesische Gastrobar in Ouderkerk aan de Amstel. In Laren is een restaurant en Bloemendaal volgt later.


STROPDAS Het idee is eenvoudig. Ron Gastrobar maakt de diners zoals ze gewend zijn. Vervolgens wordt alles goed verpakt en kunnen liefhebbers alles thuis laten bezorgen. En dan niet door een brommertje met een grote tas erop, maar keurig met de auto en een bezorger in stropdas. Je bent een chef-kok tenslotte. Wie een lastige agenda heeft, kan alles ook afhalen bij een van de restaurants.


SNEL Als alles in huis is, is het eenvoudig. Met een bijgeleverde korte uitleg staat binnen 20 minuten een complete rijsttafel of spareribs op tafel. En als het niet helemaal opgaat; de volgende dag smaakt het ook nog prima. Ook kunnen er extra’s geleverd worden zoals een wine-box of cocktails.


MEER Ron Gastrobar blijft deze service leveren, ook als de lockdown voorbij is. Voor de culinaire genieters liggen er lekkere dagen in het verschiet. De pekingeend voor Chinees Nieuwjaar (12 februari) is helaas al uitverkocht, maar voor Valentijnsdag (14 februari) kan er heerlijke chocolade-fondue worden besteld. Voor als je indruk wilt maken! Het is tenslotte allemaal van topkwaliteit. Een box vol Hollandse lekkernijen op hoog niveau is in de maak.


SITE Kijk voor alle informatie (er is een uitgebreide allergenen-lijst met alle ingrediënten) en hoe te bestellen op rongastrobarathome.nl. Elk gerecht is uitgebreid beschreven. Eet smakelijk!

advertentie
advertentie