De showroom is helemaal vernieuwd om het nieuwe merk Baenks alle ruimte te geven.
De showroom is helemaal vernieuwd om het nieuwe merk Baenks alle ruimte te geven. pr

Eigenzinnige Baenks in gloednieuwe showroom De Ruijtermeubel

28 april 2021 om 11:12 Zakelijk

CRUQUIUS De Ruijtermeubel was van plan om later in het jaar een deel van de showroom opnieuw in te richten voor het nieuwe merk Baenks. “Door de sluiting van de winkel door de corona-maatregelen, hebben we de verbouwing in januari al gedaan”, zegt Wesley de Jong van De Ruijtermeubel. “We hebben nu een prachtige ruimte voor de geweldige banken, fauteuils en meer van Baenks. En met een showroom van in totaal 12.000 m² is het altijd veilig winkelen bij ons”.


EIGENZINNIG Het verhaal van Baenks begon in 2016, toen het een aantal succesvolle ondernemers uit de meubelwereld opviel dat er wel heel veel ‘mainstream’ meubilair te koop was. Tijd voor verandering. Samen startten ze het merk Baenks. Baenks banken, maar ook de andere meubels, moesten onderscheidend zijn. Onderscheidend in vorm én in kwaliteit. De meubels moesten qua kleur en vorm passen bij de tijd, net zoals dat in de fashion-industrie gebeurde. Daarom kun je kiezen voor veel verschillende bekleding. Naast de onderscheidende Baenks collectie, is ook de winkelpresentatie uniek. De showroom prikkelt de zintuigen; kleurrijke en soms gewaagde afbeeldingen meteen knipoog naar de modewereld.


GARANTIE Met Baenks banken fauteuils en andere meubels heb je bovendien recht op 7 jaar garantie. Mocht er in deze periode wat gebeuren met jouw nieuwe meubel, dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Bovendien biedt het woonmerk service op tal van problemen die normaal niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen. Kortom, met dit merk ben je verzekerd van jarenlang woonplezier.


WINKELEN “Natuurlijk houden wij ons strikt aan de corona-regels”, zegt De Jong. “ We hebben de afgelopen weken alleen op afspraak gewerkt, maar vanaf 28 april kun je weer gewoon langskomen. En we hebben de ruimte; er kunnen 100 mensen tegelijk komen voor inspiratie en advies. Het maken van een afspraak is overigens na 27 april nog steeds mogelijk, wel zo makkelijk als je direct geholpen wilt worden.


GEDULD Helaas zijn nog niet alle regels opgeheven en dat betekent dat de klanten nog even geduld moeten om kennis te maken met het nieuwe restaurant. “We hebben met Zyanos een fantastische nieuw restaurant in huis gehaald en we kunnen niet wachten tot het open mag. Maar we hebben natuurlijk wel al geproefd en de koffie is heerlijk!”


DE RUIJTERMEUBEL De Ruijtermeubel is gevestigd aan Spaarneweg 24 in Cruquius en is 7 dagen per week dag. Parkeren is gratis en bezoeken is veilig. Kijk voor alle informatie op deruijtermeubel.nl of neem contact op via info@deruijtermeubel.nl of 023- 5481000.

advertentie
advertentie