Rechtenvrij
Rechtenvrij Sleutels

NSA lanceert een veilige sleutelservice

Zakelijk Deel je nieuws

Onveilige sleutelkluisjes zijn vanaf nu verleden tijd.

Veel senioren hebben buiten een sleutelkastje hangen. In geval van nood kunnen contactpersonen of calamiteitendiensten zo altijd naar binnen. Deze kastjes zijn vaak echter niet veilig. De gemiddelde inbreker breekt een sleutelkluisje binnen twee a drie minuten open. Jaarlijks worden zo’n achthonderd huishoudens het slachtoffer van een inbraak als gevolg van het kraken van hun kluisje. Gelukkig is er nu een oplossing die wél veilig is.

Nederlandse Senioren Alarmering lanceert de NSA Sleutelservice. Deze service, die momenteel uniek is in Nederland, maakt het mogelijk dat bij een melding de surveillance- of opvolgingsdienst direct ter plaatse komt met de sleutel.

De NSA Sleutelservice is dé uitkomst voor mensen die weinig bekenden hebben of graag de regie houden over hun eigen sleutels. Ook voorkomt het dat een deur moet worden geforceerd.
 
Nederlandse Senioren Alarmering biedt de sleuteldienst aan in combinatie met mobiele alarmering. De Alarm Meldkamer van NSA is een gerenommeerde partij die actief is door heel Nederland. Zij beschikken over alle benodigde keurmerken om ouderen te beveiligen en de sleutel in te nemen. Denk hierbij aan het Keurmerk Beveiliging, VCA en PAC. Deze keurmerken en certificeringen krijgen alleen instanties met veiligheid als absolute prioriteit.

De NSA Sleutelservice werkt als volgt:
- Een vertegenwoordiger komt langs om de sleutel in te nemen.
- Er wordt een overeenkomst getekend voor de inname van de sleutel.
- In geval van nood komt er iemand langs om de deur te openen voor de hulpdiensten of contactpersonen.

Kijk voor meer informatie en de beschikbare pakketten op NL-alarmering.nl/sleutelservice/.

Over Nederlandse Senioren Alarmering
Nederlandse Senioren Alarmering biedt mobiele alarmering aan, gericht op senioren. Denk hierbij aan een alarmknop of horloge. In geval van nood kunnen senioren de knop indrukken en zo een contactpersoon of de meldkamer alarmeren. De meldkamer kan vervolgens eventuele calamiteitendiensten inschakelen of, bij keuze voor pakket C, zelf een hulpverlener langs sturen. De alarmsystemen van NSA werken binnen en buiten, overal ter wereld.

advertentie
advertentie