Renault Captur E-tech Hybrid
Renault Captur E-tech Hybrid Aangeleverd

Renault Captur E-Tech Hybrid: Elektrisch rijden en het gemak van benzine

Zakelijk

AMSTELVEEN Voor wie overweegt elektrisch te gaan rijden maar tegelijkertijd ook wil profiteren van het gemak van benzine (bijvoorbeeld bij lange vakantieritten) - is de Renault Captur E-Tech hybrid ideaal. U geniet van de vele voordelen van elektrisch. De Captur rijdt soepel, trekt vloeiend en snel op en zeker bij lagere snelheden is het prettig stil. En als het nodig is schakelt u gemakkelijk over naar benzine. Daar komt bij dat fors op brandstofverbruik kan worden bespaard; met de Renault Captur E-Tech hybrid tot wel 40 procent voor ritten in de stad.

CO2-uitstoot verminderen kan ook want de Captur E-Tech hybrid start 100 procent elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, de auto met een stekker opladen is dus niet nodig. De Captur E-Tech hybrid is zowel voor lange als voor korte ritten zeer geschikt. De wagen is voorzien van twee elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De Captur E-Tech hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Wie CO2-uitstoot wil verminderen én het brandstofverbruik wil verlagen zit met de Captur E-Tech helemaal goed.
Je rijdt hem vanaf 29.000 euro of vanaf 409 euro per maand Private Lease. Kopers van de Renault Captur E-Tech hybrid ontvangen nu tijdelijk 5 jaar garantie en 3 jaar onderhoud voor slechts 199 euro. Zo komen zij niet snel voor financiële verrassingen te staan.
Bij Renault Nieuwendijk vertellen ze graag meer over de Captur E-Tech hybrid. Maak snel een proefrit en ervaar zelf de voordelen van elektrisch en het gemak van benzine.

advertentie
advertentie