Afbeelding
Kind & Co
ADVERTORIAL

Meet & Greet bij kinderopvang Kind & Co

Zakelijk

AMSTELLAND Lijkt een baan in de kinderopvang jou leuk? Kind & Co zoekt pedagogisch medewerkers voor diverse locaties. Om te ontdekken hoe het is om hier te werken, zijn geïnteresseerden welkom op woensdag 29 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij de Meet & Greet in Ouderkerk, bij BSO Kakelbont, Polderweg 1. 

Tijdens de Meet & Greet ontmoet je collega’s van Kind & Co die je graag alles vertellen over hun mooie vak en de organisatie. Daarnaast kun je natuurlijk met eigen ogen een locatie van Kind & Co bekijken en de sfeer proeven. Ook is er ruimte om jouw vragen te stellen over het werken bij Kind & Co.

Kind & Co is een maatschappelijke kinderopvang. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen creëert Kind & Co een omgeving waarin kinderen kunnen groeien.

Naast de kinderen worden ook de collega’s goed verzorgd. Een fijne werkomgeving en plezier is erg belangrijk bij Kind & Co. Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan. Als medewerker krijg je ruimte om te groeien door cursussen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Alles om te zorgen dat werk en plezier hand in hand gaan.

Komt woensdag 29 juni je niet uit, maar ben je wel nieuwsgierig naar Kind & Co? Op de website vind je alle openstaande vacatures en je kan altijd mailen naar sollicitatie@kindenco.nl

Meer info: aanmelden via de website (niet verplicht maar wel fijn)

advertentie
advertentie