Ben jij de jonge ondernemer die centraal staat tijdens het netwerkevent van de Ondernemersvereniging Ouder-Amstel?

Zakelijk Deel je nieuws

Op 14 november organiseert de Ondernemersvereniging Ouder-Amstel (OVOA) een netwerkevent in Ouder-Amstel waarin jonge ondernemers centraal staan. Wat is hun kijk op ondernemen, waar lopen ze tegenaan en hoe pakken ze dit aan? Bestaat er zoiets als een generatiekloof tussen ondernemers? Onderneemt een nieuwe generatie ondernemers anders dan hun voorgangers? Zo ja, wat kunnen verschillende generaties dan van elkaar leren?

De OVOA is benieuwd naar de antwoorden op deze vragen en organiseert daarom een netwerkevent waar juist de jonge ondernemer centraal staat. Verbinden, inspireren en netwerken zijn de kernwoorden tijdens deze interactieve avond. 

Het netwerkevenement is voor alle ondernemers (jong en oud, en alles daar tussenin) die verbonden zijn met Ouder-Amstel, of ze nu lid zijn, of (nog) niet. Ben jij of ken je een jonge ondernemer die zijn/haar ervaringen met ons wil delen, neem dan contact met ons op. Bel of app een bestuurslid, meld je aan via de website www.ovoa.nl, of stuur een ‘ouderwets’ mailtje naar ovoa@ovoa.nl.

advertentie
advertentie