De eerste 12 vrouwen krijgen een plek op de voorpagina van de special.
De eerste 12 vrouwen krijgen een plek op de voorpagina van de special. BDUmedia

Nieuwe special Vakvrouwen in Beeld: meld je nu aan

14 februari 2023 om 17:45 Zakelijk Tips van de redactie

OUDER-AMSTEL Ben jij een zelfstandig ondernemende vrouw met expertise en creativiteit? Of heb je een vrouwelijke collega die je eens in het zonnetje wilt zetten? Laat het zien in de bijlage ”Vakvrouwen in Beeld”. Het katern bomvol verhalen van lokale vakvrouwen zal dit jaar uitkomen op woensdag 3 mei bij het Amstelveens Nieuwsblad en Weekblad voor Ouder-Amstel in een oplage van ruim 48.000 exemplaren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een vrouwelijke collega eens in het zonnetje te zetten door middel van een mooi interview en foto. Naast dat het artikel in onze goed gelezen kranten verschijnt, wordt het ook online geplaatst op de site van onze nieuwstitel. Hierdoor is het artikel makkelijk te delen op social media kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram.

De eerste 12 vakvrouwen die zich aanmelden of worden aangemeld krijgen tevens een plek op de voorpagina van deze special. Bekijk hier Vakvrouwen in Beeld, editie 2022.

Interesse? Informeer dan nu naar de kosten en de mogelijkheden bij onze media-adviseur: Suzanne van de Weijgert: 06-21171335, s.v.d.weijgert@bdu.nl.

Neem contact op voor de mogelijkheden en om aan te melden.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie