Spakler Bikes is dé ebike specialist van Amsterdam en omstreken.
Spakler Bikes is dé ebike specialist van Amsterdam en omstreken. Annemiek Cornelissen/BDU

Ebike specialist Julien Leloux van Spakler Bikes: ‘Mobiliteit is mijn passie’

27 maart 2023 om 14:00 Zakelijk

AMSTERDAM “Mobiliteit is mijn passie. Van daaruit is mijn bedrijf ontstaan, een fietsenwinkel, op een prachtige plek in Amsterdam”, aldus de jonge ondernemer Julien Leloux, die zes maanden geleden aan de Spaklerweg 14 B5 Spakler Bikes startte. Hij is daarmee dé ebike (elektrische) fietsspecialist van Amsterdam en omstreken. Naast de verkoop kan men ook terecht voor onderhoud en reparaties van alle (fiets)merken.

“Ik geloof in de nieuwe mobiliteit. Steeds meer mensen kiezen ervoor om 20 tot 40 kilometer per dag af te leggen naar het werk in de buitenlucht. Snel, niet belastend voor de omgeving en direct energiek van start. Ik woon zelf in Ouderkerk aan de Amstel en fiets dagelijks naar mijn werk op de ebike in ca. 12 minuten. Spakler Bikes is gespecialiseerd in kwaliteit fietsen en de populaire fatbikes van premium merken voor dagelijks gebruik.

MERKEN

“We hebben onder andere de merken Kalkhoff, Cannondale, Knaap, Phatfour, Cowboy, Trek, Huyser Fietsen en Kobra Bikes. Daarbij richten wij ons op de nieuwste technologieën, ontwikkelingen en duurzame mobiliteit. We staan garant voor hoge kwaliteit en servicegerichtheid, hier maken wij ook echt het verschil. We vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt. We besteden veel aandacht aan het geven van adviezen. Doordat ik het bedrijf uit liefde ben gestart, doe ik iets wat ik leuk vind en daardoor kan ik de mensen blij maken. We willen onze klanten een echte beleving geven, een goed gevoel op alle fronten”. 

KWALITEIT

Spakler Bikes richt zich dus voornamelijk op elektrische fietsen en kwaliteitsfietsen. “Een nieuwe fiets kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Wij willen onze klanten daarbij helpen en adviseren. Na de verkoop houdt het niet op. Daarna nemen we het onderhoud voor onze rekening”. 

Men kan bij Spakler Bikes ook een fiets leasen. Het bedrijf is onder andere partner van Lease a Bike, Hello Rider, Fietsplan en meer. “Ook voorzien wij financieringen en helpen bij het zoeken van de juiste verzekering. We hebben dus het complete pakket te bieden”. Tevens zijn er allerlei accessoires van fietstassen, helmen tot kinderzitjes aan toe. In de werkplaats wordt zeer servicegericht gewerkt. “We zijn heel transparant. De klant mag meekijken wat we aan het doen zijn en we proberen de reparaties snel en accuraat uit te voeren. De fiets is vaak dezelfde dag al gereed”. 

UNIEKE LOCATIE

Julien Leloux is maar wat blij met zijn pand. “We zitten op een unieke locatie. Recht tegenover het metrostation Spaklerweg, langs een 4 meter breed fietspad waar dagelijks zo’n 30.000 fietsers voorbijfietsen. Dat is natuurlijk fantastisch. Ook worden wij al goed gevonden door klanten uit Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel. “Bij Spakler Bikes kan men ook terecht voor gebruikte fietsen. “Daar ben ik wel selectief in, want ook voor gebruikte fietsen geldt dat ik alleen kwaliteit wil bieden. Hiermee onderscheiden we ons van anderen”.

Voor meer informatie over Spakler Bikes kan men een kijkje nemen op de website spaklerbikes.nl of bellen met 020-7500947.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie