De hypermoderne Hymer Venture S is in de showroom te bewonderen.
De hypermoderne Hymer Venture S is in de showroom te bewonderen. Aangeleverd

Open huis 50 jaar De Jong Kampeer & Recreatie

24 april 2023 om 12:50 Zakelijk

REGIO Bijna één jaar geleden bestond De Jong Kampeer & Recreatie in Hillegom-De Zilk 50 jaar. Iets wat zij op dat moment graag groots hadden willen vieren. De beperkte leverbaarheid van met name caravans en campers zorgde ervoor dat de grote showroom maar net gevuld was. Reden genoeg voor De Jong om nog één keer uit te pakken. Op zondag 30 april is er een groots Open Huis.

Naast veel nieuws op caravan, camper, voortenten , kampeer- en outdoor gebied heeft De Jong vele extra activiteiten. Zo zijn er vier speciale wandeltochten waaronder de ‘Kabouterdorp’ duinwandeling. Ook is er campingentertainment met onder met onder andere de #Bollenstreekwandeling2023, schminken en een kleurwedstrijd. Er zullen vele aanbiedingen zijn en de hypermoderne Hymer Venture S zal in de Showroom verschijnen.  

WINKELAANBIEDINGEN

In de 2.200 m2 grote kampeer- en outdoorwinkel komen bezoekers de nieuwste kampeersnufjes en outdoor trends tegen. Op 30 april zijn er verschillende aanbiedingen en ontvangt iedere koper van wandelschoenen, uitgezonderd op de LOWA Renegade, een gratis paar Falke wandelsokken ter waarde van 20 euro.

Tijdens het Open Huis is ook de hypermoderne Hymer Venture S te bewonderen. Deze toekomstvisie voldoet aan de hoogste eisen van een camper. De half integraal combineert lifestyle met ambitie. De Venture S weet de smalle carrosserie te combineren met een royale binnenruimte. De uitklapbare achterwand zorgt voor een eigen terras en maakt deze hightech camper helemaal af. 

50 EDITION MODELLEN  

Om het jubileumjaar een knallend eind te geven zijn er drie modellen caravans en twee modellen buscampers in 50 Edition verkrijgbaar. De 50 Edition modellen zijn speciale voertuigen die vaak in kleine oplage extra uitgerust zijn en daarom zeer aantrekkelijk. De 50 Edition modellen zijn speciaal voor het De Jong 50 Edition Pakket ingekocht en verschillend uitgevoerd. Deze modellen worden zolang de voorraad strekt in de maand april aangeboden. 

Iedereen is van harte welkom tijdens het Open Huis om deze speciale dag mee te vieren. Kijk voor meer informatie op www.dejongrecreatie.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie