De Jong Kampeer & Recreatie
De Jong Kampeer & Recreatie Pr

Wandelschoen Experience bij De Jong Kampeer & Recreatie

12 mei 2023 om 10:10 Zakelijk

REGIO De Jong Kampeer & Recreatie is tijdens Hemelvaart open. De adviseurs van de winkel en showroom heten bezoekers van harte welkom. Er zijn deze dag acties die een bezoek alleen nog maar leuker maken. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei vindt de ‘De Jong Wandelschoen Experience’ plaats. Een evenement dat geheel in het teken staat van wandelen. Verschillende wandelschoenen worden in de spotlights gezet en de bezoeker krijgt informatie over het onderhoud van wandelschoenen. 

Bij De Jong Kampeer & Recreatie hebben ze vijf verschillende merken wandelschoenen in hun assortiment. Zo hebben zij wandelschoenen van Grisport, Hanwag, Meindl, On en uiteraard Lowa. Al deze merken verschillen tot in de kleinste details van elkaar.

Als er iets belangrijk is voor wandelschoenen is dit het onderhoud ervan. Zo gaat de wandelschoen langer mee, blijft deze fris en blijft het ademend vermogen behouden. Om de wandelschoen te onderhouden zijn er verschillende middeltjes, sprays, waxjes en verzorgingsponges. De specialisten geven hierin graag handige tips en tricks om zo comfortabel mogelijk te wandelen. Denk hierbij ook aan een bijbehorende wandeloutfit, de essentie van wandelsokken, de ideale pasvorm voor tassen, nut van wandelstokken en nog veel meer! 

De ‘LOWA Experience Trailer’ staat ook dit jaar weer op het terrein tijdens de ‘De Jong Wandelschoen Experience’. 

Met de Bollenstreekwandeling voor de deur is er niks fijner dan met eigen (wandel)schoenen deel te nemen of gebruik te maken van een uitgekozen LOWA wandelschoen. De #Bollenstreekwandeling2023 bestaat uit meerdere wandelroutes. Dit jaar is daar de kabouterduinwandeling (6km) in het natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen aan toegevoegd. De routes gaan langs de mooiste hoogtepunten van de Bollenstreek en (hopelijk) nog steeds enkele prachtige bollenvelden. De routes zijn prettig om te wandelen en bieden een uitgelezen kans om LOWA wandelschoenen te testen.

SUPER STUNTEN

Tijdens deze 3 dagen heeft De Jong Kampeer & Recreatie meerdere mooie aanbiedingen. Niet alleen wandelschoenen, maar ook tassen. Ideaal tijdens een mooie wandeling en zijn een ‘must’ voor de fanatiekelingen. 

Kijk voor meer informatie over Hemelvaartsdag of De Jong Wandelschoen Experience op https://www.dejongrecreatie.nl/blog/de-jong-wandelschoen-experience-19-20-mei/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie