Marc Roodenburg (links) en Arend van Bemmel (rechts)
Marc Roodenburg (links) en Arend van Bemmel (rechts) Aangeleverd

Geijsel Kroon en Westeinder opgegaan in Quintes Verzekeren en Riscobeheer

24 juli 2023 om 15:00 Zakelijk

AALSMEER Assurantiekantoor Geijsel Kroon is twee jaar geleden samen met Westeinder Adviesgroep opgegaan in Quintes Verzekeren en Risicobeheer. Ze zitten nu samen in het kantoor van Westeinder in Aalsmeer. 

BINNENLOPEN

De twee kantoren maken deel uit van een groter bedrijf, maar de oorspronkelijke waarden zijn overeind gebleven, verzekert directeur Arend van Bemmel. “Je kunt bij ons nog steeds even binnenlopen. Wanneer je belt, krijg je een persoon aan de telefoon, geen bandje. Het persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Ook de sfeer hebben we weten te behouden.” Juist die zaken werden gewaardeerd door klanten. “Dat gold zowel voor Westeinder in Aalsmeer als voor Geijsel Kroon in Ouderkerk. Quintes Verzekeren en Risicobeheer mag dan wel een groter bedrijf zijn, met meerdere vestigingen in Nederland, het regionale karakter bij deze vestigingen staat centraal. Westeinder en Geijsel Kroon bestaan al jaren. We hebben een netwerk opgebouwd, klanten kennen ons. Sommige families zijn al generaties lang bij ons verzekerd.”

OVERNAMES

Toch was er de noodzaak om over te gaan in een groter bedrijf. Directeur Marc Roodenburg legt uit: “De verzekeringsmarkt is kleiner geworden door allerlei overnames in de verzekeringswereld. Als afzonderlijk verzekeringskantoor werd het voor ons steeds lastiger om zaken verzekerd te krijgen. Voorheen werd het bijvoorbeeld steeds lastiger om gebouwen te verzekeren tegen brandschade, zeker bij grote bedrijven. Ook op het gebied van aansprakelijkheid werd het moeilijker om risico’s te verzekeren. Quintes heeft contacten met internationale partijen. Daardoor kunnen we nu alle verzekeringen weer aanbieden.”

EXPERTISE

Quintes Verzekeren en Risicobeheer is een verzekeringspartner voor grote en kleine bedrijven, maar ook particulieren. “Dat is altijd onze kracht geweest,” aldus Roodenburg. “Daar hebben we ook de collega’s voor. Ieder heeft zijn of haar eigen expertise. Overigens is de naam Geijsel niet uit Ouderkerk verdwenen, al zit de verzekeringstak nu elders. In Ouderkerk kun je wel terecht voor hypotheken en makelaar Bernard Geijsel. Hij zit in het pand in de Kerkstraat waar zijn vader Geijsel Assurantiën ooit heeft opgericht. Ik kom zelf nog wekelijks in Ouderkerk bij klanten. Indien gewenst kunnen we ook afspreken bij het kantoor in Ouderkerk. Daarnaast zijn we nog zichtbaar als sponsor van de Ronde Hoep Loop.”

CULTUREN

Dat geldt ook voor Westeinder. “Onze namen zijn heel bekend in de regio,” aldus Van Bemmel. “Het zal even duren voordat de naam Quintes Noord Holland is ingeburgerd. Voor onze klanten is het prettig dat ze met dezelfde mensen te maken hebben. De sfeer is hetzelfde, gelukkig passen de verschillende culturen goed bij elkaar.” Roodenburg: “De plek aan de Amstel was mooi, maar dit is een betere werkplek. De collega’s gaan goed met elkaar om en hebben écht hart voor onze klanten.” 

Meer informatie: www.quintes.nl. Adres: Zwarteweg 46, Aalsmeer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie