“Wij vinden de persoonlijke aanpak belangrijk. Dit houdt in dat bewoners met dementie of lichamelijke beperkingen optimale zorg en aandacht krijgen.”
“Wij vinden de persoonlijke aanpak belangrijk. Dit houdt in dat bewoners met dementie of lichamelijke beperkingen optimale zorg en aandacht krijgen.” Kampus Production | Pexels
Zakelijk

Open dag nieuwe woongroep: senioren kunnen in Venserpolder terecht voor woonzorg op maat

9 augustus 2023 om 17:13 Zakelijk

AMSTERDAM Amandel Bloesem Woonzorg opent op 4 september een vestiging in Amsterdam Zuid-Oost. Aan de Charlotte Brontestraat 46 komen woningen vrij die gebruikt zullen worden om ouderen een fijne woonomgeving te geven. Vrijdag 1 september is er een open dag waar geïnteresseerden langs kunnen komen en van dichtbij kunnen zien of het past bij hun wensen.

De Amandel Bloesem Woonzorg Groep is een vooraanstaande woonzorgorganisatie met een gespecialiseerd team van verpleegkundigen, verzorgende IG’ers en helpende professionals. “De benadering gaat verder dan medische zorg”, vertelt Nathalie Jozefzoon van Amandel Bloesem Woonzorg Groep. “Wij vinden de persoonlijke aanpak belangrijk. Dit houdt in dat bewoners met dementie of lichamelijke beperkingen optimale zorg en aandacht krijgen.”

ONDERSTEUNING

De huizen zijn daarom zo ontworpen dat de bewoners op de beste manier worden ondersteund en begeleid. Naast dagelijkse professionele zorg, staan er toegewijde experts op het gebied van ouderengeneeskunde, fysiotherapie en ergonomie paraat om de bewoners van dienst te zijn.

“Daarnaast werken wij samen met bewoners en hun families én creëren wij op maat gemaakte zorgplannen die niet alleen effectief zijn, maar ook warmte, begrip en comfort bieden. Respect, waardering en zorg zijn dan ook onze kernwaardes.” Bij de woonzorggroep staan niet alleen lichamelijke activiteit en frisse lucht hoog in het vaandel, word er ook de tijd genomen om te genieten van muziek en creatieve bezigheden. Het doel is het creëren van een omgeving waarin de bewoners kunnen bloeien en waarin hun individuele behoeften centraal staan.

(tekst gaat verder onder de foto)


Nathalie Jozefzoon. - Aangeleverd

INDIVIDUELE WENSEN

Heel belangrijk natuurlijk, deze kernwaardes. Maar hoe ziet een dag eruit bij de woonzorg groep? “Dat is voor iedereen anders”, legt Nathalie uit. “Voor sommigen betekent dit jezelf verliezen in de bladzijden van een boek of opgaan in een tv-programma. 

Anderen halen weer genoegen uit een mooie wandeling of shoppen in kringloopwinkels. Voor ons maakt het niet uit wat de voorkeuren zijn. Wij staan klaar om de bewoners te ondersteunen waar ze dat nodig hebben. In onze kleinschalige woonomgevingen streven we ernaar om individuele wensen te vervullen.”

OPEN DAG

Wie benieuwd is wat deze woonzorggroep kan bieden, is van harte welkom om langs te komen op de open dag. Op 1 september, van half 1 tot en met half 4 en onder het genot van een drankje, is er de mogelijkheid om een rondleiding door het gebouw te krijgen. Daarnaast zijn er verschillende professionals aanwezig die jouw brandende vragen kunnen beantwoorden.

“Wij zien jou, en jouw geliefden, dan ook graag tegemoet op onze open dag. Tot dan!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie