De Amstelkerk / Amstelstroom.
De Amstelkerk / Amstelstroom. Mariëlle Tukker/BDU

Ondernemersevent OVOA; open voor alle ondernemers met Rob Urgert en Joep van Deudekom

7 november 2023 om 15:35 Zakelijk

OUDER-AMSTEL Dinsdag 14 november organiseert de Ondernemersvereniging Ouder-Amstel haar jaarlijkse event. Dit event staat weer open voor alle ondernemers uit Ouder-Amstel. Locatie is de Amstelstroom nabij de Amstelkerk.

Dit jaar is het thema: Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden?)

Als mens en als ondernemer maken we duizenden keuzes. In een hyperinteractief programma laten Rob Urgert en Joep van Deudekom ons op dinsdag 14 november zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. We worden onbewust beïnvloed. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en veel humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden, of misschien zelfs kunt gebruiken. Laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

Rob en Joep maakten jarenlang deel uit van het satirische tv-programma op zaterdagavond De Kwis. Daarnaast houden ze zich graag bezig met populairwetenschappelijke programma’s. Zoals Het Instituut, (op Netflix te zien onder de naam ‘100 humans’) waarvoor ze 100 mensen een week lang opsloten om daar experimenten op uit te voeren. Hun meest recente tv-programma is ‘Wie denk je wel dat je bent’, waarin Rob en Joep twee groepen die in de samenleving tegenover elkaar staan vergelijken.

Om 17.30 uur is de instroom, het programma duurt tot 21.00 uur. Inschrijven kan via de website www.ovoa.nl, hier is ook het gehele programma te vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie