Afbeelding
pr

Het heerlijke avondje komt eraan… Patisserie Prenger en Eetwinkel Stronkhorst gaan samenwerking aan

28 november 2023 om 15:45 Zakelijk

OUDERKERK/AMSTELVEEN Zeg je Pakjesavond, dan zeg je saucijzenbroodjes. Gezellig bij de openhaard het dobbelspel of gedichten met cadeautjes, daar past een lekker saucijzenbroodje bij!

In Amstelveen worden de lekkerste saucijzenbroodjes gemaakt met de beste ingrediënten. Patisserie Prenger maakt het lekkerste bladerdeeg en verwerkt in de saucijzenbroodjes 100% rundvlees van Eetwinkel Stronkhorst, keurslager uit Ouderkerk aan de Amstel.

Zowel Patisserie Prenger als Eetwinkel Stronkhorst gaan voor hoge kwaliteit en zijn blij met deze samenwerking. “Wij waren om toen we de saucijzenbroodjes van Prenger mochten proeven, die saucijzenbroodjes wilden wij ook in onze toonbank!”, aldus Lianne Stronkhorst. “En dat met ons eigen rundvlees vanuit Twente, waar we de herkomst van weten, de keuze voor deze lekkere saucijzenbroodjes in de toonbank was snel gemaakt.”

PROEVEN

Om deze samenwerking te vieren krijgen klanten van 29 november t/m 5 december twee saucijzenbroodjes voor 3,95 euro. Maak er een heerlijke Pakjesavond van!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie