Activiteiten organiseren voor je vrienden? Ben jij een jongere met energie en ideeën? Doe dan mee met de training Young Leaders.

18 oktober 2018 om 16:40 lokaal Deel je nieuws

Enthousiaste jongeren kunnen kosteloos deelnemen aan het Young Leaders project. Dit project is een praktijkgericht trainingsprogramma voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Als jongere wordt je begeleid om een sociale activiteit in je eigen buurt te organiseren. Er kunnen 15 jongeren deelnemen aan het Young Leaders programma, vol is vol.

Altijd al iets willen organiseren voor je eigen buurt? Een feest, sportactiviteit of bandjesavond? Grijp deze unieke kans!

‘Young Leaders' is een programma voor jongeren. In het programma komen onderwerpen als: presentatievaardigheden, organisatie, debatteren en persoonlijke ontwikkeling aan bod. Dit gebeurt in tien bijeenkomsten. Wat zijn jouw kwaliteiten of hoe ga jij om met groepsdruk? Iedere workshop duurt 2 tot 3 uur en zal ergens in Ouder-Amstel gegeven worden. De dagen en tijd worden gezamenlijk afgestemd in de introductiebijeenkomst in november. Na de trainingen ga je aan de slag met het organiseren van je eigen activiteiten. Gedurende het hele programma wordt gecoacht en krijg je professionele begeleiding.

Doe jij mee?

Meer informatie, vragen of aanmelden kan bij martijn@coherente.nl of nicole@coherente.nl.

advertentie
advertentie