Interaction
Interaction Carolien Oedekerk

Carolien Oedekerk exposeert kleurrijk werk in gemeentehuis

26 april 2019 om 07:30 lokaal

OUDERKERK Carolien Oedekerk exposeert tot en met 24 mei abstracte en figuratieve schilderijen In het gemeentehuis van Ouder-Amstel in Ouderkerk. Met de kleurrijke expositie wordt in het gemeentehuis letterlijk een feest in kleur gecreëerd. Carolien Oedekerk maakt figuratieve en abstracte werken over variërende onderwerpen, maar altijd met het accent op sfeervorming, beweging en warmte. Opvallend zijn de vrolijke, kleurrijke afbeeldingen van levenslustige vrouwen en schilderijen waarop grote uitdagende hoeden worden gedragen.

"In de figuratieve schilderijen wil ik levenslust, optimisme en verbondenheid tussen mensen verwerken onder andere door het tonen van interactie. Hier is de focus vaak gericht op vrouwen, kwetsbaar maar ook zelfbewust, sereen maar ook uitdagend. In mijn abstracte werk probeer ik schoonheid weer te geven middels het gebruik van mooie olieverf kleuren en zachte vloeiende vormen, maar wel met ruimte voor een eigen interpretatie van de kijker. In de samenstelling van de expositie zijn beide intenties gecombineerd, hiermee wordt goed weergegeven wat ik wil bereiken, de kleuren, de dynamiek van beweging en de gekozen onderwerpen versterken het totaal, maar zijn altijd in balans,¨ aldus Carolien Oedekerk.

De collectie schilderijen is tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de  Vondelstraat 1 in Ouderkerk te bezichtigen.

Meer werk van Carolien Oedekerk is te zien op https://carolienoedekerk.exto.nl//#.XMBY5egvM3E en https://www.instagram.com/carolienoedekerk.paintings/

Meer informatie via kunstinfo@icloud.com of 06-1537.2905.

advertentie
advertentie