't Haventje.
't Haventje. ouder-amstel.nl

Opknapbeurt Dorpsstraat en 't Haventje

21 augustus 2019 om 19:00 Overig

OUDERKERK De Dorpsstraat en 't Haventje hebben vorige week een opknapbeurt gehad. Vanuit de winkeliers is gevraagd om hier onderhoudswerkzaamheden te doen.

Het draagt bij aan een betere uitstraling en de winkeliers hopen dat het voor de bezoekers aangenamer winkelen wordt. Dit sluit aan bij de doelstelling van de gemeente om straten en winkelgebieden schoon en veilig te houden. Het onderhoud bestond uit het herstellen van het straatwerk, schoonvegen van de straat, verwijderen van onkruid en vervangen van verkeersborden.
Wethouder Axel Boomgaars van economische zaken en openbare ruimte: "Het is belangrijk om te luisteren naar signalen van ondernemers en om ervoor te zorgen dat de dorpscentra in Ouder-Amstel er netjes bij liggen. Geef het dus door als er wat schort aan de openbare ruimte in de gemeente."

MAKKELIJK MELDEN APP Een van de manieren om de gemeente te laten weten dat er iets aan de hand is in de openbare ruimte, is de Makkelijk Melden app. Deze is gratis te downloaden via de Apple Store of Google Play op de telefoon. Met deze app kunnen inwoners snel en eenvoudig een melding doen van gebreken zoals een stoeptegel die scheef ligt of een defecte lantaarnpaal. Bij de melding kan een foto, locatie en beschrijving toegevoegd worden. Wie contactgegevens achterlaat, wordt op de hoogte gehouden van het afhandelen van de melding.

De Dorpsstraat.
advertentie
advertentie