Yoga met meditatie
Yoga met meditatie Pixabay

Yoga met meditatie: goed voor lichaam en geest

26 september 2019 om 09:42 Activiteiten Deel je nieuws

In de lessen Yoga met meditatie, op woensdagavond van 18.45 uur tot 20.00 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht, is plaats voor nieuwe deelnemers. Wilt u kennis maken met deze fijne lessen? Meld u aan voor een gratis proefles, of profiteer van het aanbod en schrijf u direct in voor lessen tot de kerstvakantie, 12 lessen van vijf kwartier voor € 80,00. 

In de lessen Yoga met meditatie wisselen actieve en rustige houdingen elkaar af. Door deze met aandacht uit te voeren komen lichaam en geest tot rust. Yoga kan verlichting brengen bij stress en spanning: Je leert je bewust te worden van spanningen in je lichaam en deze los te laten, zodat je adem en energie vrij kunnen stromen.

Wellicht ervaar je ook dat je lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen toenemen, of dat je meer ontspannen bent en je beter kunt concentreren.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde, jong of oud, dik of dun, stijf of soepel. Het is een misverstand dat je lenig moet zijn om met yoga te beginnen. Yoga is een ontdekkingsreis! 

De lessen duren vijf kwartier. Het eerste kwartier wordt aandacht besteed aan meditatie.

Voor meer informatie en aanmelden: Coherente, tel. 020 699 31 64 / 020 496 3673, cursus@coherente.nl en https://coherente.nl/cursussen/volwassenen-ouderen/hatha-yoga-met-meditatie-1-0

 

 

advertentie
advertentie