Verkoopadviseur Rui Ramos Justo staat dagelijks voor de mensen klaar.
Verkoopadviseur Rui Ramos Justo staat dagelijks voor de mensen klaar. Writing4U.nl / Joep Derksen

Dorpsgedachte in de stad

5 november 2019 om 19:00 Nieuws

AMSTERDAM ZUIDOOST Suzuki Luykx Zuidoost, Keienbergweg 111, bestaat dertig jaar en dat viert het familiebedrijf uitgebreid. Voor alle klanten is dat heel goed nieuws, want hierdoor kun je gebruik maken van speciale aanbiedingen en prachtige voordelen.

Bij Suzuki Luykx Zuidoost is de derde generatie al actief binnen het bedrijf; Carlos en Bianca zijn de directeuren en ze zorgen voor een warme sfeer in het bedrijf. Samen met Brian en zijn neef Jeffrey worden de wensen van de klanten op de best mogelijke manier afgehandeld. Dat is ook één van de redenen, waarom verkoopadviseur Rui Ramos Justo na een aantal jaren weer terug is op zijn oude nest. Nadat hij 19 jaar bij Suzuki had gewerkt, heeft Rui een uitstapje gemaakt naar andere dealers. Maar hij kwam er al gauw achter, dat er geen merk beter is dan Suzuki. Het is bijna onvoorstelbaar, maar er zijn nog mensen die niet weten dat Suzuki Luykx Zuidoost de allergrootste Suzuki-dealer van Nederland is. Waar alle klanten gratis kunnen parkeren. De dertig jaren, waarin het Suzuki-team zich dagelijks inzet voor de autokopers, werpt inmiddels vruchten af: de Consumentenbond heeft de Suzuki beoordeeld als meest betrouwbare merk van Nederland en zelfs van Europa.

De in Portugal geboren Rui vertelt over andere positieve ontwikkelingen: ,,De Consumentenbond heeft ook geoordeeld, dat de Celerio en de Ignis de meest benzinezuinige merktypes zijn van alle auto's.'' Hij loopt door het bedrijf en wijst: ,,Naast de Suzuki verzorgen wij ook het onderhoud voor Subaru.'' Het gesprek neemt een persoonlijke wending, als Rui vertelt: ,,Ik ben op mijn zevende in Nederland komen wonen. Mijn vader moest indertijd vluchten voor het toenmalige regime in Portugal. Gelukkig heb ik sinds 1995 van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Ik wil heel graag met de klanten bezig zijn en hun wensen in vervulling laten komen. Als er drempels zijn, probeer ik die weg te halen; wanneer dat lukt, geeft het de grootste voldoening!''

Rui geniet er intens van om weer terug te zijn bij Suzuki Luykx Zuidoost. ,,Omdat dit een familiebedrijf is, zijn de communicatielijnen persoonlijker en korter. We zijn de dorpsgarage in de stad. En omdat ik zelf in Landsmeer woon, kan ik voor de klanten uit die regio ook auto's gratis halen en brengen voor onderhoud.''

AANBIEDINGEN Speciaal vanwege de viering van het dertigjarig bestaan heeft Suzuki Luykx Zuidoost prachtige aanbiedingen. ,,We hebben nu een actie op een gratis automaat op de Vitara en de S-Cross op de 1.4 motoren. Wie geen automaat wil, kan een gratis motorupdate van 1.0 naar 1.4 krijgen.'' Het rijden met een automaat is een aanrader, aldus Rui: ,,Het is aangetoond, dat auto's met automaat minder aanrijdingen hebben. Dus is het veiliger en zorgt het voor rijcomfort.'' Wie van de nieuwste snufjes houdt, kan langs gaan voor meer informatie over de S-Cross en Vitara: deze hebben een lane assist, zodat de auto binnen de rijbaan blijft. Maar ook kan het systeem ingrijpen als je zelf niet remt voor een obstakel. Voor wie deze technische snufjes niet wil; deze zijn ook uitschakelbaar. Suzuki Luykx biedt levenslang gratis mobiliteit in heel Europa en staat in de top 5, waar het gaat om betrouwbaarheid en kilometerkostprijs. Alle automerken kunnen hier onderhouden worden (met gratis haal- en brengservice en leenauto's!) en bij Suzuki Luykx staan iedere dag minimaal 100 occasions op voorraad.

Meer informatie: www.autoluykx.nl.

advertentie
advertentie