Den Haag burgerinitiatief geen bomenkap A9
Den Haag burgerinitiatief geen bomenkap A9 Onbekend

Bomenkap A9: Geen geld maar gezondheid!

23 november 2019 om 15:10 Politiek Deel je nieuws

Gisterenavond heeft het college van Ouder-Amstel hals over kop een voor debat onmisbaar memo 'Scenario's verbreding A9' d.d. 19 november 2019 toegevoegd aan het agendapunt 'Bestemmingsplan A9 - verbreding De Ronde Hoep' welk onderwerp behandeld wordt in het vooroverleg ruimte op 26 november 2019. 

Een memo d.d. 19 november 2019 van Wieringa Advocaten inzake '40084 Gemeente Ouder-Amstel/Advies verbreding A9' waarvan de inhoud al eerder bij het college bekend was is echter niet voor publicatie vrijgegeven.

Voor iedereen in Ouder-Amstel en in het bijzonder in Ouderkerk a/d Amstel moet het alvast in zekere mate geruststellend zijn dat VVD, GroenLinks, Natuurlijk Belang en PvdA zich al zeer nadrukkelijk hebben uitgesproken hoe zij over belangrijke onderdelen van dit dossier denken.

Gezondheid nu en straks voor alle inwoners zijn in hun standpunten, zowel verbaal als beeldend, gelukkig belangrijker dan een zak geld. Inwoners gaan er vanuit dat de genoemde vier partijen tijdens het vooroverleg op 26 november 2019 maar ook en juist in de raad tijdens debat en stemming(en) de rug recht houden.

 

 

advertentie
advertentie