Afbeelding
ouderamstel.nl

Kerstbomen inleveren

27 december 2019 om 11:30 Overig

OUDER-AMSTEL Wilt u na de kerst uw kerstboom inleveren? Dat kan dat bij de milieudepots in Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel. De eerstvolgende openstelling na kerst is zaterdag 28 december van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Op woensdag 8, 15 en 22 januari kunnen inwoners hun kerstboom voor 09.00 uur bij de ondergrondse containers neerleggen. Deze worden dan door de buitendienst opgehaald. De gemeente vraagt dit niet op de andere dagen te doen, omdat dit vervelend is met het ledigen van de ondergrondse containers als er spullen op de plaat liggen.

BUITENGEBIED Wie in het buitengebied woont, kan de kerstboom aan de kant van de weg leggen op woensdag 8, 15 of 22 januari.

KUNSTKERSTBOOM Wie uitgekeken is op de kunstkerstboom, kan deze een tweede leven geven door hem naar de kringloop te brengen. En anders hoort deze bij het grofvuil. Kunstbomen horen niet bij het gewone restafval thuis maar moeten naar het milieudepot worden gebracht. Daar kan deze gratis ingeleverd worden. 

advertentie
advertentie