Afbeelding
Eigen foto

Toeristische arrangementen voor Ouder-Amstel en de regio

6 februari 2020 om 07:00 Overig

OUDER-AMSTEL Gemeente Uithoorn hield maandag 27 januari een workshop 'Toeristische arrangementen' voor ondernemers uit de gemeenten Uithoorn, Amstelveen, Ouder-Amstel en De Ronde Venen.

Wethouder Jan Hazen (economische zaken): "Voor de sector is het belangrijk dat Uithoorn samenwerkt met haar buurgemeenten. Ik roep alle ondernemers op hun aanbod samen te brengen in toeristische arrangementen voor gemeente en regio."
De workshop, in Sjiek aan de Amstel, werd gegeven door Amsterdam & Partners, het marketingbureau van Amsterdam. Het bureau was uitgenodigd door de gemeente Uithoorn, samen met de gemeenten Amstelveen, Ouder-Amstel en De Ronde Venen.
In zijn welkom benadrukte wethouder Hazen dat Amsterdam & Partners een belangrijke partner is bij het trekken van nieuw publiek, maar daarin geen leidende rol zal spelen. "Voor de toeristische sector is het belangrijk dat Uithoorn samenwerkt met haar buurgemeenten. Ik roep alle ondernemers op hun aanbod samen te brengen in toeristische arrangementen voor gemeente en regio."
Boudewijn Bokdam van Amsterdam & Partners gaf een presentatie over het maken van arrangementen.
Daarna gingen de enthousiaste ondernemers in verschillende themagroepen aan de slag, ondersteund door specialisten van de gemeenten. Ze presenteerden een aantal inspirerende en originele ideeën voor toeristische arrangementen.
Aan het eind van de workshop kregen de ondernemers als opdracht mee hun arrangementen verder uit te denken en in de markt te zetten. Zoals wethouder Hazen in zijn inleiding aangaf, zijn andere ondernemers van harte uitgenodigd zich hierbij aan te sluiten, of om samen te werken aan eigen arrangementen.

MEER WETEN Organisaties en ondernemers die benieuwd zijn naar de mogelijkheden van toeristische arrangementen, kunnen mailen met de contactpersoon binnen de gemeente Uithoorn, Bastiaan Stelling: bastiaan.stelling@uithoorn.nl.

advertentie
advertentie