Gemeentehuis Ouder-Amstel
Gemeentehuis Ouder-Amstel Chris van der Linden

Wissen uitspraken op geluidsband Ouder-Amstel

12 maart 2020 om 12:14 Politiek Deel je nieuws

Tijdens politiek raadsberaad over "Vervolgproces Ambitiedocument Ouderkerk" in februari 2020 zijn door Ouder-Amstel Anders (OAA) verbazingwekkende uitspraken gedaan die bij het opnieuw afluisteren van de geluidsband 27 februari 2020 gewist moeten zijn want deze uitspraken zijn zomaar verdwenen.

Het betreft uitspraken van de fractievoorzitter van OAA waarvan de betekenis erop neerkomt dat deze partij zeer ernstig twijfelt aan het feit/het gestelde dat een meerderheid van de Ouderkerkers geen supermarkt in het voormalige bankgebouw op 't Kampje wenst.

Bronnen op de publieke tribune bevestigen dat de fractievoorzitter van OAA meerdere keren deze twijfels heeft herhaald. Maar de geluidsband, zo vaak door OAA aangehaald om na te gaan wat er werkelijk gezegd en besproken is wanneer iets beweerd wordt, geeft geen uitsluitsel. Wie heeft aan de geluidsband zitten rommelen?

De geluidsband hapert voortdurend, soms is het besprokene door klankvervormingen in het geheel niet te volgen, verschillende beraadsslagingen van Commissies en Raad zijn door onbekende oorzaken niet uitgezonden, er wordt door het College van B&W regelmatig verbetering beloofd etc. maar er wordt niets opgelost.

Wissen van delen van het besprokene is nieuw en zeer ernstig. 

Wie doet hier wat aan?

advertentie
advertentie